پنجشنبه، اردیبهشت ۰۹، ۱۳۸۹

خیار

دکتری میگفت که " آیا میدانید چرا ته خیار تلخ است؟ چون شما همیشه از سر خیار شروع به خوردن میکنید و وقتی به ته آن میرسید مزه تلخی میدهد. اما اگر اول ته آن را بخورید، هرگز احساس تلخی نخواهید کرد."
کلا دلم نیومد آخر خیار رو اول بخورم و سرش رو آخر بخورم که ببینم راست میگه یا نه!
هر کی کرد، ما رو هم در جریان نتیجه بذاره...
اگه درست بود، اقدام میکنیم برای تغییر نام ته خیار به سر خیار و بر عکس...D:

هیچ نظری موجود نیست: